12 окт. 2007 г., 21:26

Не ще се продам! 

  Поэзия
562 0 10
Търся и не намирам.
Далеч от мен.
Сърцето - заблудено
и жаловито.
Опитва се да стопли студения ден.
Бягам и не достигам.
Неизбежното ще ме догони.
Ориста.
Сега всички мои клетки -
примират.
Да ги докосне страстта.
Неболна, но с мъка,
се скитам волна по света.
Аз помня твоята заръка:
да бъда за един, една.
Изгарям, но застивам,
не се поддавам на любовта.
Сърцето на малки части разбивам,
не му позволявам да вкуси обичта.
Истинска, но фалшива,
пред неискрени и неверни приятели.
Нямам нужда да съм щастлива,
поддържана от скъпи благодеятели.
Страдам, а съм силна.
Това съм аз - жена!
Никога на никой не ще се продам,
нито себе си, нито своята душа.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??