28 мая 2023 г., 11:32

Не си ми неделята 

  Поэзия » Любовная
140 0 3

Последната си риза съблякох,

да те наметна, че зъзнеше.

И не, не очаквах отплата,

видях те, че бързаше.

 

Внезапно се блъсна в сърцето ми,

притиснат от жажда и глад,

мръзнещ, потриващ ръцете си.

А аз носех вино и хляб.

 

Споделих с теб залъка, виното

и ти затоплих постелята,

после си тръгнах по видело.

Не си ми неделята...

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??