5 апр. 2009 г., 20:06

Не си отивай 

  Поэзия
632 0 7

Почакай! Моля те не тръгвай!

Точно днес не си отивай!

Сърцето ми така недей изтръгва!

Слънцето във мене не убивай!

 

Недей приспива ветровете ми -

от толкоз търсене са се прегърбили...

Намирането беше във ръцете ми -

със загубата ще те върна ли?

 

Недей излива моята илюзия

за розовия вкус на летни нощи

и аромата на горчивите безлуния,

обрекли ни на три живота още!

 

Нима е малко, дето преживяхме,

и тъжно, смешно и красиво?

Та къс по къс със тебе се събрахме!

Завинаги! Не си отивай!

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??