НЕ СИ ОТИВАЙ (песен)
Опари устните ми горчива сълза,
събрала в себе си цялата ми тъга,
а по устните напукани тече кръвта
и капе бавно тя, капе в дланта.
Косите си от силна ярост скубя аз
и плача, отново плача сама.
Не си отивай в този късен час,
не си отивай в нощната тъма.
Не си отивай, още мисля за теб,
не си отивай, още плача за теб.
Не си отивай, без теб ще умра.
Не си отивай, как да спра?!
И тази горчива и самотна сълза
се стопи на моите устни червени.
Не спира да тече още кръвта
и се връщат в съня ми спомени сломени.
© something else Все права защищены
Поздрави!!!