18.01.2007 г., 22:57 ч.

Не си отивай (песен) 

  Поезия
652 0 1

НЕ СИ ОТИВАЙ (песен)

Опари устните ми горчива сълза,

събрала в себе си цялата ми тъга,

а по устните напукани тече кръвта
и капе бавно тя, капе в дланта.

Косите си от силна ярост скубя аз

и плача, отново плача сама.

Не си отивай в този късен час,

не си отивай в нощната тъма.

Не си отивай, още мисля за теб,

не си отивай, още плача за теб.

Не си отивай, без теб ще умра.

Не си отивай, как да спра?!

И тази горчива и самотна сълза

се стопи на моите устни червени.

Не спира да тече още кръвта

и се връщат в съня ми спомени сломени.

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??