14 нояб. 2018 г., 08:41

Не стига 

  Поэзия
448 0 0

И вече думите не стигат

Дори и спомените нямат власт

Където жаждата е слабост

А страстната любов захлас

Вярваш или не смисълът в нещата

Е много по дълбок

Грешки много длъжни сме да търсим правотата

Когато виждаш че е истинско защо мълчиш

Гордост знам ли суета

Между тези двете е вечната борба

Гняв или не пътят е един

Желанията много

Любовта…

© Деница Филева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??