14.11.2018 г., 8:41 ч.

Не стига 

  Поезия
446 0 0

И вече думите не стигат

Дори и спомените нямат власт

Където жаждата е слабост

А страстната любов захлас

Вярваш или не смисълът в нещата

Е много по дълбок

Грешки много длъжни сме да търсим правотата

Когато виждаш че е истинско защо мълчиш

Гордост знам ли суета

Между тези двете е вечната борба

Гняв или не пътят е един

Желанията много

Любовта…

© Деница Филева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??