7 янв. 2024 г., 05:54  

Не съжалявай 

  Поэзия
98 1 0

НЕ СЪЖАЛЯВАЙ

 

И ти ще бъдеш млад,

по - млад от тебе аз.

Каквото ти ще видиш

това ще видя аз.

 

И ти ще бъдеш беден,

по - беден ще съм аз.

Каквото ти ще правиш

това ще правя аз.

 

И ти ще си отидеш,

след теб навярно аз.

Каквото ти ще вземеш

ще взема същото и аз. 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??