НЕ СЪЖАЛЯВАЙ
И ти ще бъдеш млад,
по - млад от тебе аз.
Каквото ти ще видиш
това ще видя аз.
И ти ще бъдеш беден,
по - беден ще съм аз.
Каквото ти ще правиш
това ще правя аз.
И ти ще си отидеш,
след теб навярно аз.
Каквото ти ще вземеш
ще взема същото и аз.
© Хари Спасов Всички права запазени