Jan 7, 2024, 5:54 AM  

Не съжалявай 

  Poetry
93 1 0

НЕ СЪЖАЛЯВАЙ

 

И ти ще бъдеш млад,

по - млад от тебе аз.

Каквото ти ще видиш

това ще видя аз.

 

И ти ще бъдеш беден,

по - беден ще съм аз.

Каквото ти ще правиш

това ще правя аз.

 

И ти ще си отидеш,

след теб навярно аз.

Каквото ти ще вземеш

ще взема същото и аз. 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??