13 июл. 2007 г., 12:56

Не съм 

  Поэзия
736 0 2


                                                 Не съм

                                   Не съм поет.
                                   Не съм художник.
                                   Нямам молив.
                                   Нямам четка,
                                   но имам истинска любов
                                   пред тебе да се перча.
                                   Какво обаче от това,
                                   щом перченето не достига?
                                   По магистрала крачиш ти,
                                   а аз по мъничка пътека.   

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??