Jul 13, 2007, 12:56 PM

Не съм 

  Poetry
742 0 2


                                                 Не съм

                                   Не съм поет.
                                   Не съм художник.
                                   Нямам молив.
                                   Нямам четка,
                                   но имам истинска любов
                                   пред тебе да се перча.
                                   Какво обаче от това,
                                   щом перченето не достига?
                                   По магистрала крачиш ти,
                                   а аз по мъничка пътека.   

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??