Не съм типичният да искаш
Не съм лошият който виждаш
Не съм опитният, но не и слабият
Не съм умният нито пък богатият
Но сърцето и умът са ми на място
Едното губи разум, другото бие бясно
Така силно в твое присъствие
В цялото ти жарко великолепие
© Илиян Попов Все права защищены