18.06.2021 г., 9:50 ч.

Не съм 

  Поезия » Любовна
342 0 0

 

Не съм типичният да искаш

Не съм лошият който виждаш

Не съм опитният, но не и слабият

Не съм умният нито пък богатият

 

Но сърцето и умът са ми на място

Едното губи разум, другото бие бясно

Така силно в твое присъствие

В цялото ти жарко великолепие

© Илиян Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??