24 окт. 2023 г., 09:32

Не съм богиня 

  Поэзия » Любовная
137 0 0
       Не съм богиня

 

Не съм богиня, аз съм земна,

не си мисли, че мога да простя!

Тя само любовта неземна

живее в моята душа.

 

Тя скрита е в сърцето,

невидима за хорските очи,

приела слънце от небето,

по-силно и от диамант блести.

 

Не съм богиня, аз съм земна,

живеят в мене земни грехове,

но пазя спомени красиви,

докоснати от други светове.

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??