Не съм идеален,нито безгрешен...
но човек съм от кръв и плът.
Обичам сърцато и лесно прощавам
но мразя лъжата боли ме душата.
Лесно се водя но трудно се карам
обичам силно но също и мразя.
Знам невъзможен съм...но ми омръзна
сълзите да бърша,сърце да отешавам.
Не съм идеален,знам труден човек
но искам любов да цъвти навред.
Не съм и безгрешен...затуй съм човек!?
И пак ще ви кажа-мразя лъжата.
© Ангел Все права защищены
"Не съм и безгрешен...затуй съм човек!?"
Поздравления, Ачо!