7 abr 2023, 22:48

Не съм идеален 

  Poesía
236 1 1

Не съм идеален,нито безгрешен...

но човек съм от кръв и плът.

Обичам сърцато и лесно прощавам

но мразя лъжата боли ме душата.

 

Лесно се водя но трудно се карам

обичам силно но също и мразя.

Знам невъзможен съм...но ми омръзна

сълзите да бърша,сърце да отешавам.

 

Не съм идеален,знам труден човек

но искам любов да цъвти навред.

Не съм и безгрешен...затуй съм човек!?

И пак ще ви кажа-мразя лъжата.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Изповедна поезия с открояващ се финал:

    "Не съм и безгрешен...затуй съм човек!?"

    Поздравления, Ачо!
Propuestas
: ??:??