7 дек. 2010 г., 20:41

Не съм като нея 

  Поэзия » Любовная
907 0 3

В очите ми не свети морето,

по раменете ми руси коси не блестят.

Аз не съм всичко свято и светло - 

аз съм песен без ноти и път.

 

Аз не приличам никак на нея, 

не съм невинна, чиста, добра.

Но на шегите ми още се смееш.

С мен се будеше, с нея вървя.

 

Аз по малко не мога да искам

ден по ден да броя любовта.

Ако ще е обич, нека да е всичко - 

тя момиче е, аз съм жена.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??