Dec 7, 2010, 8:41 PM

Не съм като нея 

  Poetry » Love
908 0 3

В очите ми не свети морето,

по раменете ми руси коси не блестят.

Аз не съм всичко свято и светло - 

аз съм песен без ноти и път.

 

Аз не приличам никак на нея, 

не съм невинна, чиста, добра.

Но на шегите ми още се смееш.

С мен се будеше, с нея вървя.

 

Аз по малко не мога да искам

ден по ден да броя любовта.

Ако ще е обич, нека да е всичко - 

тя момиче е, аз съм жена.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??