Откакто за ваксина време стана,
фатално ме налита бурна хрема.
Аха реша, в ръце че ще се взема,
ги върже, квартирова се незвана.
Вий хич не си мислете, че я каня,
обличам се пашкулено дебело,
и пих самоотвержено и смело
от сгряната ѝ двойница с филджана.
Другарките ми сложиха иглите,
следят ми одисеята под вежди,
нападат с хъс ината ми говежди,
и наставляват ме с очи присвити.
Отиде ми перфектната персона
и репутация съвсем на кино.
Ще давя хремата в червено вино,
като превенция анти корона.
© Светличка Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе: