21 мар. 2008 г., 09:45

Не съм поетеса 

  Поэзия » Другая
811 0 14
Не съм поетеса.
Преди.
В друг живот.
Може би бях.
Днес.
Съм пораснало момиче.
Малка жена.
Пиша стихове.
Криво-ляво.
Чета ги само аз.
Но те са мои,
а не откраднат плагиат.
Не съм поетеса
и никога не съм била.
Но съм писала и ще пиша,
ръководена от обичта.
Не използвам думи помпозни,
речникът ми не е богат.
Но във всичко мое влагам
цялата си душа и страст.
Не съм поетеса.
Днес.
Аз съм влюбена жена.
Но ще пиша винаги,
за теб и любовта.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??