13 янв. 2011 г., 23:31

Не съм те искала 

  Поэзия
522 0 0

Ни най-малко съм те искала

и дори сега не те желая.

Но защо чувствам се подтисната,

помисля ли, че трябва да приема края?

 

И не, недей ми казва, че няма край...

Има и още как...

Това и ти, и аз го знаем -

видим ли се, няма да има ПАК.

 

Бясна съм! Защото аз не съм те искала...

А да бягам вече - не бих могла...

Така да живея не бих и помислила,

но ето - все някак ще трябва да спра!

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??