1 авг. 2008 г., 06:49

Не съм за този свят родена... 

  Поэзия » Философская
1954 0 32

Не съм за този свят родена...

Душата спомени таи

за необятната вселена,

където светлина струи,

цъфтят надежди посадени

и пеят сбъднати мечти,

ухае свята споделеност

и ангелска любов трепти...

 

Във този свят съм аз родена

да сбъдна звездните мечти...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??