Aug 1, 2008, 6:49 AM

Не съм за този свят родена... 

  Poetry » Phylosophy
1953 0 32

Не съм за този свят родена...

Душата спомени таи

за необятната вселена,

където светлина струи,

цъфтят надежди посадени

и пеят сбъднати мечти,

ухае свята споделеност

и ангелска любов трепти...

 

Във този свят съм аз родена

да сбъдна звездните мечти...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??