1 ago 2008, 6:49

Не съм за този свят родена... 

  Poesía » Filosófica
1951 0 32

Не съм за този свят родена...

Душата спомени таи

за необятната вселена,

където светлина струи,

цъфтят надежди посадени

и пеят сбъднати мечти,

ухае свята споделеност

и ангелска любов трепти...

 

Във този свят съм аз родена

да сбъдна звездните мечти...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??