28 февр. 2017 г., 14:13

Не съм зелена 

  Поэзия » Другая
205 0 3

Отсядам там, край

онзи студен камък,

Да си намеря рай

от пясъчен замък.

И ровичкам в него,

принцесата търся.

Онази в зеленото,

за да я разтърся.

Но ненамерила я

то все се оказвам.

И докато треперя,

аз уж се отказвам.

Всеки път ставам

малко изморена.

И пак осъзнавам,

че не съм зелена.

 

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??