26 февр. 2010 г., 20:59

не съществува любовта 

  Поэзия » Любовная
530 0 1

Не искам да плача, но сълзите не спират,

не искам да страдам, но сърцето скърби,

не плача за теб, а за съдбата жестока -

съдбата, която ти ми отреди.

Остави ме сама в разцвета на живота

да се грижа за двете ни деца.

Остави ме на път без посока,

а там я няма, не съществува любовта.

Не зная как да продължа живота си,

как ще се справя сама?

Имам нужда от мъничко щастие,

от човек, който да ме извади от пропастта.

 

 

 

 

 

 

26.02.2010 г.

© Нели Балабанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВА !!!ТЯ Е В ТЕБ И ДВЕТЕ ТИ ДЕЦА.От пропастта ще те извади Любовта -ОБИЧАЙ ОТ ДУША!!!
Предложения
: ??:??