За красота не ти е нужен грим,
бъди естествена и търпелива.
Не стайлингът те прави теб жена,
по-важно е да си щастлива.
Бъди жена, естествено красива,
бъди принцеса нечия неземна.
Защо да си изкуствено добра,
щом няма да си истински ценена?
Веднъж щом някой влюбил се е в теб
ще те обича рошава, сънлива,
ще бъде твой всяка нощ и ден.
За тебе само той очи ще има!
© Антония Станчева Все права защищены