23.05.2019 г., 15:18 ч.

Не ти е нужно 

  Поезия » Свободен стих
381 0 0

За красота не ти е нужен грим,

бъди естествена и търпелива.

Не стайлингът те прави теб жена,

по-важно е да си щастлива.

Бъди жена, естествено красива,

бъди принцеса нечия неземна.

Защо да си изкуствено добра,

щом няма да си истински ценена?

Веднъж щом някой влюбил се е в теб

ще те обича рошава, сънлива,

ще бъде твой всяка нощ и ден.

За тебе само той очи ще има!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??