20 окт. 2006 г., 22:56

Не тъжа 

  Поэзия
587 0 8
Не тъжа!
Не горя!
Аз от болка не плача!
...Виждаш малка сълза?!
-тъй изглежда от здрача...
Просто капчица дъжд...
да...
просто капка роса...
Питаш
как изведнъж ,
тъй над мен заваля...
Знам ли?!Просто вали...
Но ти тръгвай...
Върви!
Не!
Недей се обръщай
В мен не впивай очи!
Спри!Недей ме прегръща...
Аз не плача!
Върви!
Просто вали...

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??