Oct 20, 2006, 10:56 PM

Не тъжа 

  Poetry
593 0 8
Не тъжа!
Не горя!
Аз от болка не плача!
...Виждаш малка сълза?!
-тъй изглежда от здрача...
Просто капчица дъжд...
да...
просто капка роса...
Питаш
как изведнъж ,
тъй над мен заваля...
Знам ли?!Просто вали...
Но ти тръгвай...
Върви!
Не!
Недей се обръщай
В мен не впивай очи!
Спри!Недей ме прегръща...
Аз не плача!
Върви!
Просто вали...

© Магдалена Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??