Не тъжи, Родино
Караме е ден за ден.
В тия трите -
ядем, пием, ....
сме най-добрите.
За семейство не говорим.
Живеем без брак.
На спокойствието наше
децата са враг.
Враг на походите нощни,
да градим кариера,
да си веем гъза
на гръцката ривиера.
Че род ще затрием
и племе, не тъжи, Родино,
не тъжи, мила наша,
че ще те пратим на кино!
Това сме Ний -
поколението ново!
Всичко знаем, можем,
не желаем чуждо слово!
P.S. По повод първото ни място в ЕС по аборти!
© Никола Яндов Все права защищены