25.10.2015 г., 2:04 ч.

Не тъжи, Родино 

  Поезия » Гражданска
395 1 3

                                                             Не тъжи, Родино

                        

                                                          Караме е ден за ден.

                                                          В тия трите -

                                                          ядем, пием, ....

                                                          сме най-добрите.

                                     

                                                          За семейство не говорим.

                                                          Живеем без брак.

                                                          На спокойствието наше

                                                          децата са враг.

                                                         

                                                          Враг на походите нощни,

                                                          да градим кариера,

                                                          да си веем гъза 

                                                          на гръцката ривиера.

                       

                                                          Че род ще затрием

                                                          и племе, не тъжи, Родино,

                                                          не тъжи, мила наша,

                                                          че ще те пратим на кино!

                              

                                                          Това сме Ний -

                                                          поколението ново!

                                                          Всичко знаем, можем,

                                                          не желаем чуждо слово!

                                             

                                                             

                                               

                  P.S. По повод първото ни място в ЕС по аборти!                           

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, момичета, за взетото отношение!Цеце, това е истината, за която и ти ми пишеш, но въпреки всичко в мен има една все още светеща искра, наречена НАДЕЖДА, че ще дойдат по добри дни в бъдеще.Дано не греша!
  • "Че род ще затрием
    и племе, не тъжи, Родино,..."


    Българите сме на изчезване, защото
    младите ни кадри /децата ни/
    заминават за чужбина
    без обратен билет за връщане!
    И именно затова ми е най-болно
    и тъжно, тъй като нашата мила
    България е мащеха за децата ни!...
    Това, че раждаемостта е намаляла е
    част от проблема. На път сме да се
    обезличим и да се заличим като нация!!!

    Приятна вечер, Никола!!!
  • Тежката истина!
Предложения
: ??:??