26 июн. 2009 г., 10:24

Не убивайте птиците! 

  Поэзия
461 0 9


Предателството ти ме спъна.
Една счупена нота
се търкулна на паважа
и в ре минор запя...
Градът се вцепени -
Господи, колко хора
ме обичат,
захвърлих болката
и литнах нагоре!

Какви ли още ветрове
ще ме разкъсват?

Не убивайте птиците!

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??