26.06.2009 г., 10:24 ч.

Не убивайте птиците! 

  Поезия
462 0 9


Предателството ти ме спъна.
Една счупена нота
се търкулна на паважа
и в ре минор запя...
Градът се вцепени -
Господи, колко хора
ме обичат,
захвърлих болката
и литнах нагоре!

Какви ли още ветрове
ще ме разкъсват?

Не убивайте птиците!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??