Тази сутрин се усмихвам и си мисля за днешния ден.
Как ми се иска ти да бъдеш до мен.
Докато имам кръв във вените, ще успявам .
А проблемите ще ги посрещна с усмивка.
Не винаги под слънцето се скиташ,
не винаги животът ти е песен,
но винаги е нужно да се питаш:
Живот ли щеше да е, ако беше лесен?
Не винаги преглъща се вината,
не винаги времето лекува.
Но винаги заплаща се цената
и винаги безумно много струва!
© Мария Костадинова Все права защищены
"....Не винаги преглъща се вината,
не винаги и времето лекува.
Но винаги заплаща се цената
и винаги безумно много струва!"
Добре казано!Браво!