На мен ми писна от лъжи,
интриги, фарсове, игрички.
И все от утре сме добри.
Да, добри сме, за парички.
А моят брат ми стана враг.
Сестра - си търси да намери.
Търси си, братко. Аз умрях,
но с мен и твоите химери.
И не, не вярвай на сълзи,
щом душата е залога.
За чужди грешки не тъжи.
Без туй и твоите са много.
Не питай ме, коя съм аз.
Разбрах, че с Бога си вечерял.
А аз, прашинка съм от Марс,
която ти си я прострелял.
© Виолета Все права защищены
Благодаря, Бела.