17 нояб. 2016 г., 22:02

Не вярвай в мен 

  Поэзия
335 1 6

Не вярвай във мен!

Аз съм сладка измама.

Днес обичам безумно,

утре вече ме няма.

 

Думи, ласки, въздишки...

Преходни състояния.

Утре са просто грешки.

Забравени чувствопризнания.

 

Не се подвеждай! Криволича,

от никого неуловима.

Душата си не разсъбличай!

Простудата е предвидима.

 

Поспрях с копнеж до теб- за малко.

Не вярвай, че това е НЕЩО!

Не се подлъгвай! Ще е жалко

да те боли, да ти е тежко.

 

Обичам те- сега и тук.

След изгрева ще е различно.

На друго място, с някой друг...

Не вярвай в мен! Ще е трагично.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??