Nov 17, 2016, 10:02 PM

Не вярвай в мен 

  Poetry
334 1 6

Не вярвай във мен!

Аз съм сладка измама.

Днес обичам безумно,

утре вече ме няма.

 

Думи, ласки, въздишки...

Преходни състояния.

Утре са просто грешки.

Забравени чувствопризнания.

 

Не се подвеждай! Криволича,

от никого неуловима.

Душата си не разсъбличай!

Простудата е предвидима.

 

Поспрях с копнеж до теб- за малко.

Не вярвай, че това е НЕЩО!

Не се подлъгвай! Ще е жалко

да те боли, да ти е тежко.

 

Обичам те- сега и тук.

След изгрева ще е различно.

На друго място, с някой друг...

Не вярвай в мен! Ще е трагично.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??