22 янв. 2008 г., 11:23

Не вярвам 

  Поэзия » Любовная
863 0 24

Не вярвам вече в любовта -

жива вода за жадните сърца,

извираща от извора на мъката...

Аз вярвам само в жаждата...

© Росен Яворов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??