Jan 22, 2008, 11:23 AM

Не вярвам 

  Poetry » Love
861 0 24

Не вярвам вече в любовта -

жива вода за жадните сърца,

извираща от извора на мъката...

Аз вярвам само в жаждата...

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??