Не вярвам на думи. За миг замълчи!
И чувствата свои с любов покажи!
Недей да изричаш напразно слова,
които смущават и мойта душа.
Обичаш ли силно – ще го разбера
по малките, лесни и прости неща.
А думите гръмки ти сам преглътни
и своята обич с дела докажи.
Не вярвам на думи. Това проумей
и ценното време недей го пилей!
Способен си сам да обърнеш света,
когато във тебе гори любовта.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены