25 мар. 2014 г., 09:27

(Не)възможно цяло 

  Поэзия » Любовная
1228 1 12

Ти рисувай по мене невъзможните срещи,
невъзможното бяло, невъзможно стои.
Ти не гледай далече, че след нашите грешки,
тази бяла луна – с невъзможност броим.

Тихи стъпки отекват от последните нощи,
от последни усмивки, невъзможност редим.
Ти протягай ръка щом душите си пощим,
ние можем със теб – до безкрай да летим…

И стаените грешки чак до лудост в сърцата,
от горещите страсти, невъзможно болят.
Ние с тебе сме луди – невъзможната цялост,
невъзможни душите – до безумност горят…

Ти рисувай по мен невъзможното бяло.
Невъзможното бяло – то е нашият свят.

© Силвия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??