2 нояб. 2008 г., 23:50

Не затваряй 

  Поэзия » Любовная
1272 0 23

 

 

 

остави вратите отворени

нека сняг да навява

във стаята

нека всички звезди

да изпият

топлината от мене

със себе си

отвори всички прозорци

нека дъжд да вали

във душата ми

нека буря

да мръзне в косите ми

и небето

да стъпи в очите ми

 

не затваряй

нека се разболея

хлад да легне

по устните хилави

нека вятър ме лъхне

със силата

на въздишка една

от безкрая ти

да оздравея

 

нека пари луната

до бяло

и по съмнало

слънце да няма

не затваряй

вратите

прозорците

моля те

не затваряй

 

 

 

 

 

песента!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??