15 апр. 2017 г., 09:12

Не знаем това, което може да намерим... 

  Поэзия » Другая
774 1 1

 

Никой и нищо,

нито времето,

нито разстоянието,

не ще успеят

да ме обезверят,

дори видимо

да са ме сломили,

да са скъсали

сърцето ми.

Надеждата и

мечтите няма

да ми вземат.

Сълзите ми

най-тъжни

дори ще се

усмихват.

Защото обичта,

която нося 

в себе си,

която съм дала

и са ми дали –

ще счупи

катинара

на всяко

безсилие

и отчаяние...

От дъното да

изляза ще ми

даде сили

и ще протегне

заедно с мен

ръце към

светлината...

© Сиси Димитрова Все права защищены

Не знаем това, което можем да намерим в себе си и другите. Може да намерим сили, единствено от обичта. :)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре. Винаги са били там."
Предложения
: ??:??