Никой и нищо,
нито времето,
нито разстоянието,
не ще успеят
да ме обезверят,
дори видимо
да са ме сломили,
да са скъсали
сърцето ми.
Надеждата и
мечтите няма
да ми вземат.
Сълзите ми
най-тъжни
дори ще се
усмихват.
Защото обичта,
която нося
в себе си,
която съм дала
и са ми дали –
ще счупи
катинара
на всяко
безсилие
и отчаяние...
От дъното да
изляза ще ми
даде сили
и ще протегне
заедно с мен
ръце към
светлината...
© Сиси Димитрова Всички права запазени