16 янв. 2018 г., 17:55

Не знаеш 

  Поэзия
362 0 0

Не знаеш колко сълзи изтекоха от очите ми,
не знаеш колко болка събраха гърдите ми,
нарани ме както никой друг,
разби света ми за секунди, като глинен съд.

 

Сега събираш и лепиш парченца,
които ни режат, щом ги докоснем,
но пъзела е сложно невъзможен,
да върнем сълзите обратно. Не можем!

 

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??