23 мая 2016 г., 01:38  

Небето... 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная, Философская
498 0 5

 

 

Небето...

 

Небето е като живота

красиво и безкрайно...

 

И всяка нощ, когато гледам звездите,

сърцето ми се стопля благодарно

че всеки ден живее...

 

Небето е като живота

понякога синьо,

понякога облачно...

 

Изпълнено със тъми и светлини,

но винаги творящо и неочаквано...!

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Посветено. :)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??