May 23, 2016, 1:38 AM  

Небето... 

  Poetry » Love, Landscape, Phylosophy
551 0 5

 

 

Небето...

 

Небето е като живота

красиво и безкрайно...

 

И всяка нощ, когато гледам звездите,

сърцето ми се стопля благодарно

че всеки ден живее...

 

Небето е като живота

понякога синьо,

понякога облачно...

 

Изпълнено със тъми и светлини,

но винаги творящо и неочаквано...!

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Посветено. :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??