18 нояб. 2015 г., 07:33

Недей 

  Поэзия » Любовная
386 0 0

Недей ме пита що посърнах, мале.
Недей! За мене не тъжи.
В очите ми до вчера пламъци играли,
а днес, напълнили се със сълзи.

 

Недей ме пита и усмивката къде изчезна.
Недей! Не ще се върне скоро тя.
До вчера всичко тъй красиво, 
а днес си тръгна любовта.

 

Недей ме пита и гласа ми меден де е.
Недей! Самият аз дочувам го едва.
Думите изгубиха се с ветровете,
а словата се превърнаха във тишина.

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??